Πάφος

Ανεβασμένη η Πολωνική αγορά για την Πάφο

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και ξενοδόχοι της περιοχής συμμετέχουν την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ 9-11 Απριλίου 2019 σε εργαστήρια/παρουσιάσεις σε 3 πόλεις στην Πολωνία (Κρακοβία, Κατοβίτσε, και Βαρσωβία)

Η εν λόγω διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του γραφείου Γραφείου Πολωνίας -Υφυπουργείου Τουρισμού και η δράση αυτή στοχεύει στην ενημέρωση εμπορικών συνεργατών αφού αναμένεται να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις πέραν των 100 τουριστικών πρακτόρων.

Σημειώνεται δε ότι οι αφίξεις από την Πολωνική αγορά έχουν τα τελευταία χρόνια αυξηθεί δραστικά. Το 2018 οι αφίξεις ανήρθαν στις 89,000 σημειώνοντας αύξηση κατά 58% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ σημαντικό μερίδιο κερδίζει κάθε χρόνο η Πάφος.

Η όλη προσπάθεια συμμετοχής σε εκθέσεις και εργαστήρια, η φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, ενέργειες Δημοσίων σχέσεων και άλλες προωθητικές ενέργειες εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο των κοινών προσπαθειών των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, του Υφυπουργείου Τουρισμού και άλλων, για προσέλκυση τουρισμoύ σε ολόχρονη βάση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button