Οικονομία

Έρχονται καλύτερες μέρες στην οικονομία

Να ανακληθούν διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας εκεί και όπου δόθηκαν με ψευδή στοιχεία παραπλανώντας την πολιτεία, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος της χώρας μας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου, σε εφ’  όλης της ύλης Διάσκεψη Τύπου στην οποία χαρακτήρισε ύποπτους για τη διαρροή πληροφοριών για πολιτογραφήσεις στο «Αλ Τζαζίρα» όλους τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων μη εξαιρουμένου του ιδίου.

Για την οικονομία, είπε ότι το φετινό καλοκαίρι είναι χαμένη χρονιά για τον τουρισμό, θα σημειωθεί ανάπτυξη του ρυθμού οικονομίας το 2021, για το Κυπριακό εκτίμησε ότι σημαντικότατες εξελίξεις μας αναμένουν το Φθινόπωρο, για τα Βαρώσια δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, ενώ για την πανδημία του κορωνοϊού έδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση η οποία διαχειρίστηκε το ζήτημα άριστα πετυχαίνοντας και τα ανάλογα αποτελέσματα.

 Πρόσθεσε ότι «τώρα που μιλάμε είναι σε αναστολή με βάση Νομοθεσίες οι εξώσεις στους ενοικιαστές, οι εκποιήσεις, είναι με βάση Νομοθεσίες της Βουλής σε αναστολή οι δόσεις δανείων που ξεπερνούν τα 10 με 12 δις ευρώ».

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι αρχές του Απρίλη του 2021 ο ίδιος διαβλέπει μια «σημαντικότατη ομαλοποίηση στα θέματα οικονομίας και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί τους επόμενους μήνες» απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς τους εργοδότες «όχι μόνο να είναι ο εργαζόμενος το πρώτο θύμα».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button