Επικαιρότητα

Έντονες αντιδράσεις για εξετάσεις αστυνομικών

Αντιδράσεις από γονείς και υποψηφίους για το αστυνομικό σώμα που κόπηκαν ενώ είχαν περάσει τα ψυχομετρικά τεστ, και βεβαίως τις γραπτές εξετάσεις.

Προσφεύγουν εκ νέου  στον Αρχηγό της Αστυνομίας και θα ζητήσουν επανεξέταση του θέματος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο  Γιώργο Καραπατάκη που εκπροσωπεί αρκετούς υποψηφίους την Δευτέρα  θα ζητήσουν από την Επιτροπή Νομικών της Βουλής να εγγράψει το θέμα με τους 46 υποψηφίους για το αστυνομικό σώμα, που πέρασαν μεν τα ψυχομετρικά τεστ αλλά κόπηκαν.

Ανέφερε επίσης ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή πρέπει να συνέλθει εκτάκτως, προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία και να εξευρεθεί ένας τρόπος ώστε να διοριστούν τα παιδιά που πέρασαν τόσο το τεστ προσωπικότητας, όσον και το τεστ γνωστικών ικανοτήτων.

Όπως είπε, υπάρχουν άτομα που έχουν είτε πτυχίο εγκληματολογίας είτε νομικής και ενώ πέρασαν τις ψυχομετρικές εξετάσεις που έκανε προηγούμενη εταιρεία, μετά την τροποποίηση της νομοθεσίας και την ανάθεση των τεστ γνωστικών ικανοτήτων σε άλλη εταιρεία, κόπηκαν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button