Κύπρος

Ύποπτος για βιασμό

Συνελήφθη χθες βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, άνδρας ηλικίας 39 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού, ληστείας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Για την ίδια υπόθεση, τις προηγούμενες ημέρες επίσης συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας άλλα δύο πρόσωπα, άνδρες ηλικίας 46 και 34 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στις 18 Απριλίου, στη Λευκωσία. Τη διερεύνησή τους ανέλαβε το ΤΑΕ Λευκωσίας και μετά από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 46χρονου, του 34χρονου και του 39χρονου.

Ακολούθως της σύλληψης των δύο πρώτων υπόπτων, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, την περασμένη Δευτέρα, 10 Μαΐου, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 39χρονου καταζητούμενου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ της Τρίτης, ο 39χρονος παρουσιάστηκε σε Αστυνομικό Σταθμό της Λευκωσίας, όπου και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει του δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε εναντίον του. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button