Περιβάλλον

Όχι στην ανέγερση Καθεδρικού Ναού στον μόνο πνεύμονα πρασίνου της πόλης της Πάφου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου καταθέτει τη διαφωνία του για την επαναφορά του αιτήματος της Μητρόπολης Πάφου για την ανέγερση μητροπολιτικού ναού στο Δημόσιο Κήπο και στηρίζει τις ανακοινώσεις της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών της Πάφου για τη διάσωση του Δημόσιου Κήπου.

Το ΔΣ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου συμφωνεί πλήρως με όλους τους θεσμικούς φορείς που τεκμηριωμένα και βασισμένοι στις νομοθεσίες και προηγούμενες αποφάσεις του Δήμου Πάφου, διαφωνούν με την ανέγερση του ναού στον Δημόσιο Κήπο. Οι φορείς είναι το ΕΤΕΚ, Σύνδεσμός αρχιτεκτόνων, Πολεοδομία, Συμβούλιο Παρεκκλίσεων.

Το ΔΣ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου απαιτεί όπως πάραυτα ο Δήμος Πάφου κάνει ανασχεδιασμό του Δημόσιου Κήπου για να μετατραπεί και πάλι σε στολίδι πολιτισμού και πρασίνου στην πόλη της Πάφου, έτσι που να γίνει ένα σημείο έλξης για οικογένειες και παιδιά, αλλά και για όλους όσοι θέλουν να επισκεφτούν την Πόλη μας.

Ουδέποτε θέσαμε θέμα ή αμφισβητούμε το δικαίωμα της Μητρόπολής Πάφου να ανεγείρει καθεδρικό ναό , απλός λέμε ΟΧΙ μέσα στον Δημόσιο Κήπο.

Το ΔΣ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close