Πάφος

Όχι μόνο δεν πληρώνει το ενοίκιο, έδειρε και τον ιδιοκτήτη

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και  32  ετών για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:30 χτες το βράδυ 48χρονος κατήγγειλε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ότι ενώ βρισκόταν στην αυλή του γύρω στις 19:30 το απόγευμα πέρασε ένα πρόσωπο ηλικίας 27 ετών με το όχημα του στον οποίο ο ίδιος ενοικιάζει διαμέρισμα στην Πάφο .

Ο παραπονούμενος ρώτησε τον 27χρονο ενοικιαστή του πότε  θα τα πληρώσει κάποια ενοίκια που χρωστούσε, και ενώ συζητούσαν, κατέβηκε από το αυτοκίνητο δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 32 ετών .

Ο 32χρονος κρατούσε κάποιο μεταλλικό κλειδί – εργαλείο με το οποίο φέρεται να  κτύπησε στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, με αποτέλεσμα ο παραπονούμενος να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ακολούθως ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη σκίσιμο στο δεξί φρύδι και μώλωπες στο δεξί μάτι.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με την καταγγελία, απείλησε τον παραπονούμενο ότι θα του κάνει κακό και θα τον σκοτώσει στην αγγλική γλώσσα.

Μετά το επεισόδιο τα δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 32 ετών, αποχώρησαν με το όχημα και ο παραπονούμενος τηλεφώνησε στην Αστυνομία, και κατήγγειλε την υπόθεση.

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν στις 02:00 τα ξημερώματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close