Επικαιρότητα

Όσοι ανακηρύσσονται εκλεγέντες στην Πάφο

Ο Έφορος Εκλογών Πάφου , αναπληρωτής έπαρχος Πάφου Γιώργος Χρυσαφίνης θα ανακηρύξει σήμερα στις 9.30 το  τους εκλεγέντες στην επαρχία Πάφου στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης της περασμένης Κυριακής.

Η τελετή για την επαρχία Πάφου θα γίνει στις 9:30 π,μ. στο Αμφιθέατρο των νέων Κυβερνητικών Κτιρίων και με βάση τον προγραμματισμό θα γίνει πρώτα η ανακήρυξη του προέδρου του επαρχιακού οργανισμού αυτοδιοίκησης και των τεσσάρων δημάρχων των δήμων της Πάφου. Θα ακολουθήσουν οι ανακηρύξεις των αντιδημάρχων, των μελών των δημοτικών συμβουλίων και των σχολικών εφορειών, των κοινοταρχών και των μελών των κοινοτικών συμβουλίων.

Προέδρος του επαρχιακού οργανισμού αυτοδιοίκησης εκλέγεται ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης. Δήμαρχος Πάφου ο Φαίδωνας Φαίδωνος, δήμαρχος ανατολικής Πάφου ο Νίκος Παλιός, Ακαμα ο Μαρίνος Λάμπρου και Πόλης Χρυσοχους ο Γιώτης Παπαχριστοφη. Αντιδήμαρχος Πάφου ο Άγγελος Ονησιφόρου. Στο δήμο ανατολικής Πάφου αντιδήμαρχοι εκλέγονται στο δήμο Ανατολικής Πάφου ο Ανδρέας Σιήκης για το διαμέρισμα Γεροσκήπου, ο Σάββας Χαραλάμπους για το διαμέρισμα Αγίας Μαρινουδας, ο Κυριάκος Κυριάκου για το διαμέρισμα Κονιών , ο Νεόφυτος Στυλιανού για το διαμέρισμα Αχέλειας και ο Γεώργιος Πολυκάρπου για το διαμέρισμα Τίμης.

Στο δήμο Ακαμα εκλέγεται για το διαμέρισμα Πέγειας ο Ανδρέας Χριστοδούλου, για το διαμέρισμα Ίννιας ο Γιαγκος Τσίβικος, για το διαμέρισμα Κάθηκα ο Χαράλαμπος Φυλακτου, για το διαμέρισμα Κισσονεργας ο Νίκολας Θεοδοσίου , για τις Πάνω Αρόδες ο Ματθαίος Στεφάνου, για τις Κάτω Αρόδες η Ελένη Ανδρέου και ο Κωνσταντίνος Πανάρης Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Ακουρσού του Δήμου Ακάμα.

Στο δήμο Πόλεως Χρυσοχους εκλέγονται για το διαμέρισμα Πόλης ο Γιώργος Γεωργίου, για το διαμέρισμα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχους ο Πάτροκλος Ευαγγέλου, για την Ανδρολυκου ο Χασσαν Ερκουλ, για την Αργακα ο Σπύρος Πελοπίδα , για την Γυαλιά ο Μάριος Νικόλα, για την Δρουσεια ο Σωτήρης Κουππάρης, για την Κρήττου Τερρα ο Δερβης Χαραλάμπους, για το Νέο Χωριό ο Γεώργιος Νεοφύτου, για την Πελαθουσα ο Κυριάκος Σιμου,  για τον Πωμο ο Ανδρέας Διονυσίου, για την Τέρρα ο Άριστος Μαρκίτσης, για την Χρυσοχου ο Ανδρέας Κουνιάδης ο Πρόδρομος Ανδρέου Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Μακούντας και ο Χριστάκης Γερασίμου Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Νέων Δημμάτων του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button