Αθλητικά

Όνειρο ήταν η Ευρώπη, στιγμιότυπα

Στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς η ΠΑΦΟΣ υστέρησε από προηγούμενες εμφανίσεις , έχασε από την όχι καλύτερη ΑΝΟΡΘΩΣΗ και θα πρέπει να ξεχάσει το εισιτήριο της Ευρώπης.

Η ΠΑΦΟΣ είχε την ατυχία να χάσει τον Ζαιρο που τραυματίσθηκε στην προπόνηση και δεν περιλήφθηκε στην αποστολή.

Σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Μιλανιτς δεν απέδωσαν και παρα το γεγονός ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν έδειξε κάτι το εντυπωσιακό κατάφερε να πάρει την νίκη σε μια στημένη φάση και σε μια αδράνεια της άμυνας της ΠΑΦΟΥ.

Από αύριο ίσως θα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Όπως έχει φανεί οι παίκτες που ήρθαν τον χειμώνα δεν βοήθησαν πολύ την ομάδα. Ιδιαίτερα ο Αλ Γκατιου έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος… που δεν χάνονται από ένα σέντερ φορ.  

 

Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Λάζαρος, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (Χουσμπάουερ 46′), Εσκοβάλ (Ιωάννου 35΄), Κορέα, Ουάρντα, Χριστοφή, Νόβοτνι (Χρυσοστόμου 76′) 

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Βερχόβετς, Αβραάμ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Ιωάννου, Ντέλετιτς, Χρυσοστόμου 

Πάφος: Ρούτκο, Παλάσιος (Κβίντα 77′), Χότσκο, Σεμέδο (Κοβάσεβιτς 74′), Χάμαντι, Βαλακάρι (Χέσταντ 65′), Φουρ (Ντάγκλας 74′), Ταλίς, Μπάιριτς, Πάντσεον, Τόμετσακ. 

Στον πάγκο οι: Αντός, Κβίντα, Κοβάσεβιτς, Αουρέλιο, Αμπντουσαλάμοφ, Χέσταντ, Αουρέλιο Ζ., Φυλαχτού, Μιχαήλ, Πάνιτς, Ντράγκομιρ. 

Διαιτητής: Da Silva Pinheiro Joao Pedro
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
VAROliveira Melo Fabio
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button