Επικαιρότητα

Όλο τον Ιουνίο μόλις τρία ξενοδοχεία

Καταθλιπτική είναι η εικόνα της τουριστικής Πάφου. Όπως όλα δείχνουν, παρά το ότι τα αεροδρόμια ανοίγουν την ερχόμενη Τρίτη, ο Ιούνιος θα είναι κενός μήνας για τον τουρισμό.

Αυτή την εικόνα έχουν και οι ξενοδόχοι της επαρχίας αφού μόλις τρία ξενοδοχεία θα «τολμήσουν» να λειτουργήσουν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Τα δυο λειτουργούν από το επόμενο Σαββατοκύριακο, και για το τριήμερο του κατακλυσμού, και το τρίτο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στις 19 Ιουνίου.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Ευριπίδης Λοιζίδης ήταν ιδιαίτερα έντονος με όσους «πυροβολούν» τους ξενοδόχους τονίζοντας ότι η βιομηχανία δεν ζητά δωρεάν χρήματα και παροχές από το κράτος.

Οι ξενοδόχοι, είπε, ζητούν να τους  δοθεί η δυνατότητα να επαναλειτουργήσουν τις μονάδες και αυτό που βασικά χρειάζονται είναι ρευστότητα και διευκόλυνση στον  δανεισμό.

Κάλεσε κόμματα και κυβέρνηση να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να δουν το πρόβλημα χωρίς προκαταλήψεις και αγκυλώσεις.

Όπως εξήγησε τα ξενοδοχεία ακόμη και όταν δεν λειτουργούν έχουν μερικές χιλιάδες μηνιαίως έξοδα συντήρησης και δεν θα βάλουν απλά το κλειδί στην πόρτα κατά την έκφραση του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close