Αθλητικά

Όλα τα νέα της ΠΑΦΟΥ

Ο εκπρόσωπος της Πάφος Πολύβιος Παλιούρας μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (26/07) στον Super Sport FM 104.0, για την προσπάθεια που καταβάλλεται για ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στην Λετονία, το Σαββατοκύριακο πήραν ρεπό οι ποδοσφαιριστές, από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό που απομένει είναι η ενίσχυση, δεν θα είναι μακριά αυτό, όμως, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε, έχουν γίνει προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Κινούμαστε σε διάφορες αγορές, δεν θα μπω στην διαδικασία της ονοματολογίας, είμαστε σε καλό δρόμο. Θα βρούμε καλούς ποδοσφαιριστές και θα ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα, περιμένουμε για καλές περιπτώσεις μέσα στον Αύγουστο.

Δεν «χτίζουμε» από την αρχή αλλά συνεχίζουμε από κει που μείναμε την προηγούμενη χρονιά. Θα γίνουν έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο Μέρφι θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα και φιλόδοξα παιδιά…».
Με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ενταχθεί στην ομαδα και τα φιλικά που ακολουθούν;

«Εντάχθηκε και ο Αγκούλο στην ομάδα, επέστρεψε εδώ και λίγες μέρες ήταν δανεικός στην Ρίγα υπάρχει γερή βάση ποδοσφαιριστών με τους οποίους δουλεύει ο προπονητής. Αυτή την βδομάδα θα δώσουμε δύο φιλικά. Την Τετάρτη (29/07) με ομάδα της Β’ κατηγορίας της Λετονίας και την Παρασκευή με την Ρίγα, παρόλο που η ομάδα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της χώρας της. Στις 8 Αυγούστου με Απόλλωνα στην Λεμεσό και στις 14 του μηνός με την Ανόρθωση στην Λάρνακα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας;
«Για τα εισιτήρια διαρκείας να πω ότι είμαστε στην τελική ευθεία, για τα πακέτα βλέπουμε πως κινείται το όλο θέμα και με το πρωτόκολλο θα καλέσουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μόλις ανακοινώσουμε τα πακέτα».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button