Αθλητικά

Όλα έτοιμα για το Cyprus Amateur Men’s Open

Το γήπεδο του Secret Valley θα φιλοξενήσει το φετινό  τουρνουά Cyprus Amateur Mens Open

Η Κυπριακή ομοσπονδία Γκολφ ανακοίνωσε ότι ο συναρπαστικός , όπως εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια  αγώνας, θα διεξαχθεί φέτος από την Παρασκευή 19 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου, όπου και θα γίνουν οι απονομές στους νικητές.   

Ο συναρπαστικός και αμφίρροπος τα τελευταία χρόνια αγώνας , ένεκα της ανόδου του επιπέδου και του ενδιαφέροντος και από Κύπριους,   προσελκύει το ενδιαφέρον δεκάδων Γκολφερς τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, δείγμα της γενικότερης αναβάθμισης του αθλήματος.

 Τα τελευταία χρόνια λόγω και της σημαντικής προβολής που γίνεται τόσο από την Παγκυπρια Ομοσπονδία Γκολφ όσο και από το υφυπουργείο τουρισμού  στον αγώνα λαμβάνουν μέρος εκτός από τους Κύπριους Γκολφερς και αρκετοί ξένοι που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για τον αγώνα ή και κάποιοι που συνδυάζουν τον αγώνα με μερικές μέρες χαλάρωσης στο νησί.

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος διεθνείς παίκτες του γκολφ εκτός από τους καλύτερους ερασιτέχνες παίκτες με έδρα την Κύπρο.
Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Νίκος Ρωσσίδης δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση ευχαριστώντας τόσο τους χορηγούς του τουρνουά όσο και τους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται για την επιτυχία του.

Κατά την τελευταία μέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή ,   θα γίνουν οι απονομές και το καθιερωμένο γεύμα.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button