Επικαιρότητα

Ψεύτικος συναγερμός στην Γιολου

Πνίγηκαν στον ποταμό  δυο άνθρωποι ήταν η πληροφορία που κινητοποίησε για δυο μέρες τις αρχές ξοδεύοντας χρήμα του δημοσίου.

Χθες και σήμερα συνεργείο με εκσκαφέα που εκμίσθωσε η δημοκρατία εργάσθηκε στον ποταμό, ανάμεσα στα χωριά Γιολου και Μηλιου, καθαρίζοντας τα καλάμια και την υπόλοιπη άγρια βλάστηση για να εντοπίσει δυο, δήθεν, ανθρώπους που πνίγηκαν στο ποτάμι. Η κινητοποίηση ξεκίνησε από την λανθασμένη παράσταση που είχε μια γυναίκα που έτυχε να περνά από την περιοχή η οποία νόμισε ότι άκουσε «παφλασμούς» στα νερά του ποταμού.

Η «εικόνα» αυτή συνδυάστηκε με μια φήμη που κυκλοφορούσε στο χωριό ότι δυο αλλοδαποί εργάτες εγκατέλειψαν άρον-άρον τον χώρο εργασίας τους για να επιστρέψουν δήθεν στην χώρα τους. Έβαλε κάτι ο ένας, πρόσθεσε κάτι ο άλλος και φτάσαμε στον πνιγμό δυο ανθρώπων στο ποτάμι. Η αστυνομία βεβαίως είχε υποχρέωση να διερευνήσει τις πληροφορίες των πολιτών ,το μηχάνημα «έγραψε ώρες» επι τόπου έσπευσαν ασθενοφόρο , αστυνομία και άλλες υπηρεσίες για να αποδειχθεί τελικά …ΤΙΠΟΤΑ. Λάθος κινητοποίηση, ναι αλλά αν υπήρχαν άνθρωποι;

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button