Επικαιρότητα

Ψάχνουν να βρουν το λάθος για τον χαμό της Νάταλυς

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις αναφορικά με το τροχαίο στην Ε.Φ και τον θάνατο της Δεκανέα ΣΥΟΠ, Νάταλυ Νεοφύτου.

Η νεαρή γυναίκα έχασε χθες τη ζωή της μετά από ένα δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης στο στρατόπεδο «Σταύρου Στυλιανίδη» στον Κόρνο. Η  Νάταλυ προσλήφθηκε στην Εθνική Φρουρά μόλις πριν από έξι μήνες και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Ο  εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερής, ανέφερε πως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό, αλλά από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ο οδηγός του οχήματος, που ήταν εθνοφρουρός, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα, τύπου τζιπ, να ανατραπεί.

Η Νάταλυ έμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα κάτω από το όχημα. Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του στρατοπέδου και την μετέφερε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από το συμβάν  τραυματίστηκαν ελαφρώς ο οδηγός του οχήματος, καθώς και ακόμα ένας επιβαίνοντας. Στο νοσοκομείο, το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να την συνεφέρει με μηχανική υποστήριξη, κάτι που αρχικά είχε επιτυχία αφού ο οργανισμός της Νάταλυς αντέδρασε και ακολούθως την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εκεί η 27χρονη έπαθε δύο ανακοπές και στη συνέχεια κατέληξε. Σε χθεσινές του δηλώσεις ο χειρούργος Χρύσανθος Γεωργίου, είπε πως η Νάταλυ έφερε πολλαπλές κακώσεις και κατάγματα, βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα στο πρόσωπο. 

Ο εκπρόσωπος του ΥΠΑΜ σημείωσε ότι πλέον τη διερεύνηση του θέματος θα αναλάβει η Αστυνομία, με σκοπό να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ερωτηθείς σχετικά αν υπάρχουν ευθύνες στον στρατό, ο κ. Πιερής δεν ήταν σε θέση να απαντήσει και συνέστησε να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button