Επικαιρότητα

Ψάχνουν να βρουν την άκρη

Τρεις μόνο μέρες εργαζόταν στο εργοτάξιο στην Πέγεια στο οποίο σημειώθηκε το νέο εργατικό ατύχημα  ο 57χρονος Σύρος που τραυματίσθηκε μετά από πτώση από ύψος. Στο συγκεκριμένο εργοτάξιο ανεγείρονται 18 επαύλεις  και ο αριθμός των εργαζομένων φαίνεται ότι ήταν μεγάλος.

Παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι του εργοταξίου υποστηρίζουν μέχρι στιγμής ότι δεν υπάρχει καμμιά μαρτυρία για τις συνθήκες του πολύ σοβαρού  τραυματισμού  του 57χρονου. Πέραν από τα κατάγματα που φέρει στα άκρα και στα πλευρά, έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και υπό καταστολή σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.   

Το τμήμα επιθεώρησης εργασίας και η αστυνομία προσπαθούν να εντοπίσουν άλλους εργαζόμενους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην διαλεύκανση των συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το  ενδεχόμενο  εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου οι συνθήκες τραυματισμού του δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως. Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button