Επικαιρότητα

Ψάχνουν αναπνευστήρες

Οι διευθύνσεις του νοσοκομείου Πάφου και των ιδιωτικών κλινικών συντονίζουν τα βήματα τους προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να προκύψει με την πανδημία του Κορονοιου.  

Ο δήμαρχος Πάφου συγκάλεσε σύσκεψη χθες βράδυ στην οποία συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες ή διευθυντές των πέντε ιδιωτικών νοσοκομείων της Πάφου, ο προσωρινός διευθυντής του νοσοκομείου Πάφου και ο  πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου  Πάφου.

Στην ολιγόλεπτη σύσκεψη λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, κρατήθηκαν οι αποστάσεις των συμμετεχόντων, και συζητήθηκαν τα μέτρα που λαμβάνονται.

Στην σύσκεψη αποφασίσθηκε όπως αν παραστεί ανάγκη, όπως γίνεται και σε παγκυπριο επίπεδο, όλα τα κρούσματα κορονοιου θα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πάφου.

Αν προκύψει ανάγκη για νοσηλεία στην ΜΕΘ του νοσοκομείου οι κλινικές έχουν δεσμευτεί ότι θα προμηθεύσουν το νοσοκομείο με δέκα αναπνευστήρες, διπλασιάζοντας την δυναμικότητα του νοσοκομείου Πάφου.

Το νοσοκομείο Πάφου έχει ζητήσει επίσης την άμεση επιδιόρθωση άλλων τεσσάρων αναπνευστήρων που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτή την στιγμή.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close