Αθλητικά

Ψάχνει για προπονητή η Πάφος

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει  στην Πάφο ο Νίκος Κωνσταντινίδης.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Παφιακής ομάδας θα έχει την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι την εξεύρεση νέου τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Σκωτσέζου τεχνικού κ. Πρεσλι. Η κίνηση αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μετά την τρίτη διαδοχική ήττα της ομάδας.  Η διοίκηση θέλει να αξιοποιήσει την διακοπή και μέχρι την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Πάφου την ΑΛΚΗ να έχει στον πάγκο της το νέο προπονητή.

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ‘’ΠΑΦΟΣ FC’’

H ΠΑΦΟΣ FC αποφάσισε την παύση της συνεργασίας με τον έως πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ.Steven Pressley και τον βοηθό προπονητή Bryan Reid.

Ο Steven προσλήφθηκε ως προπονητής της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2018 μετά την αναχώρηση του κ. Luka Elsner και έγινε αποδεχτός με ενθουσιασμό από τους ποδοσφαιριστές και του οπαδούς μας. Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε πως είναι αναγκαία η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας σε αυτό το σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νέας αγωνιστικής περιόδου η ΠΑΦΟΣ δεν έχει φτάσει το απαιτούμενο επίπεδο αγωνιστικότητας και ανταγωνιστικότητας που αναμενόταν. Η ΠΑΦΟΣ FC θέλει να τονίσει πως αυτή η απόφαση δεν αναιρεί τη μεγάλη συνεισφορά του Steven κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Roman Dubov: ‘’ Ο Steven έφερε πειθαρχεία στην ομάδα και εκτιμούμε την συνεισφορά του. Όμως τώρα είναι ώρα να εστιάσουμε σε διαφορετικά σημεία για να συνεχίσουμε το δρόμο μας προς την επιτυχία. Ευχόμαστε στον Steven και την οικογένεια του τα καλύτερα και ευχαριστούμε επίσης τον βοηθό προπονητή του επίσης για την μεγάλη του συνεισφορά στην ομάδα μας’’.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιλαμβάνεται την πολυπλοκότητα της κατάστασης και δουλεύει σκληρά στην εξεύρεση ενός υποψηφίου που θα φέρει την ομάδα ψηλά. Η απόφαση θα ληφθεί προσεκτικά αναλογιζόμενοι όλες της συνθήκες.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη και προσμένει σε νέες νίκες στον αγωνιστικό χώρο!

#ΠάφοςΕίσαι!”

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button