Επικαιρότητα

Χωρίς νησίδα στην Ελλάδος αν συμφωνήσουν και τα δημόσια έργα

Ρόλο μεσολαβητή, ανάμεσα στους καταστηματάρχες της Λεωφόρου Ελλάδος που αντιτίθενται στην κατασκευή νησίδας στην υπό ανάπλαση λεωφόρο και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και την τοπική αρχή που ευνοούν την δημιουργία της νησίδας,  ανέλαβε το ΕΒΕ Πάφου.

Σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του επιμελητήριου συμμετείχαν εκτός από τους επηρεαζόμενους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητήριου ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και οι βουλευτές της επαρχίας.

Ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής που έχει συσταθεί για την αποτροπή της νησίδας, Χρύσανθος Σαββίδης σημείωσε ότι εισηγήθηκαν δώδεκα σύγχρονους τρόπους, όπως τους χαρακτήρισαν, που διαφυλάσσουν την ασφάλεια στην λεωφόρο χωρίς να ακούσουν, είπε, οποιοδήποτε καινούργιο στοιχείο από τον δήμαρχο Πάφου. «Όταν προκλήθηκε και του ζητήθηκε να διεκδικήσει να γίνει το έργο χωρίς νησίδα, αποχώρησε» ανέφερε ο Χρύσανθος Σαββίδης επικρίνοντας έντονα τον δήμαρχο Πάφου .

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε ότι έγινε μια συζήτηση επιχειρημάτων και υπήρξε κατάληξη, σημείωσε. Η κατάληξη που υπήρξε είπε είναι ότι αν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες αποδέχονται την κατασκευή του δρόμου χωρίς νησίδα όλοι από κοινού, συμπεριλαμβανόμενου και του δημάρχου Πάφου θα στηρίξουν το έργο της ανάπλασης της λεωφόρου Ελλάδος χωρίς την διαχωριστική νησίδα στο μέσο. Ο Ανδρέας Δημητριάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάληξη τονίζοντας ότι θα προωθηθεί η πρόταση αυτή σε συνεργασία και με τους βουλευτές της επαρχίας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button