Επικαιρότητα

Χρυσές δουλειές οι Ιρακινοί στην Πάφο με αδασμολόγητα

Εξώδικό πρόστιμο ύψος 6.500 ευρώ κατέβαλε 23χρονος για υπόθεση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Στις 19:00 χτες, η Αστυνομία  στην Πάφο έλαβε πληροφορίες ότι αλλοδαπός ο οποίος διακινείτο με συγκεκριμένο όχημα έχει στην κατοχή του αδασμολόγητα τσιγάρα τα οποία πουλά σε περαστικούς. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση ενημερώθηκαν τα περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τα οποία ανέκοψαν το εν λόγω όχημα στην οδό Νικολάου Νικολαΐδη στην Πάφο. Ο οδηγός όπως διαφάνηκε είναι 23χρονος Ιρακινός  μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του ανευρέθηκαν 43 κούτες τσιγάρα και 32 πακέτα καπνού καθώς και αριθμό πακέτων  καπνού για ναργιλέ. Επίσης στο όχημα του 23χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ. Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του 1.250 ευρώ. Ο 23χρονος  τέθηκε χτες  υπό κράτηση για το αδίκημα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Ακολούθως ενημερώθηκε λειτουργός του τελωνείου ο οποίος μετέβη στην σκηνή και του εξέδωσε εξώδικο ύψους 6.000 ευρώ και άλλα 500 ευρώ για να του επιστραφεί το αυτοκίνητο το οποίο του κατασχέθηκε.  Αφού κατέβαλε το ποσό των 6.500 ευρώ,  ο 23χρονος  αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως προηγουμένως έγινε έρευνα στην οικία του 23χρονου χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε άλλο. Και στο παρελθόν έχουν καταγράφει και άλλες παρόμοιες  περιπτώσεις με πρωταγωνιστές Ιρακινούς που διαμένουν μόνιμα στην Πάφο.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button