Πάφος

Χρονιά έργων για Πόλη Χρυσοχους

Σημαντικά έργα αναμένεται να εκτελεσθούν στον δήμο Πόλεως Χρυσοχούς κατά την τρέχουσα χρονιά.

Ο δήμαρχος Πόλεως είναι πεπεισμένος ότι  χωρίς άλλα προβλήματα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχους ενώ η αναθεώρηση του τοπικού σχεδίου για την καλύτερη αξιοποίηση παραλιακών τεμαχίων παραμένει προτεραιότητα για την τοπική αρχή. Ο Γιωτης Παπαχριστοφη χαρακτηρίζει το 2021 χρονιά έργων για τον δήμο Πόλεως.

Σημαντικότερα από τα έργα αυτά αποτελούν τα έργα στους πυρήνες στην κεντρική πλατεία Πόλεως και στην συνοικία Προδρομίου με κόστος κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Τους επόμενους μήνες ξεκινά και ένα άλλο μεγαλόπνοο για την περιοχή έργο η διασύνδεση και η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής.  Το έργο που θα δώσει ώθηση στο ευρύτερο διαμέρισμα Πόλεως , σύμφωνα με τον δήμαρχο Πόλεως , είναι η κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Πάφου-Πόλης Χρυσοχους εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες δυσκολίες στην προώθηση του.

Την τρέχουσα χρονιά ο τοπικός δήμος άρχισε να φορολογεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων στα όρια του με στόχο την δημιουργία και στην περιοχή αποχετευτικού δικτύου ενώ σημαντικό έργο που θα βελτιώσει την αισθητική εικόνα στο λιμανάκι του Λατσιου είναι η ανάπλαση των παλιών αποθηκών αλλά και η δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και παιδότοπων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button