Παραπολιτικά

Χριστόφορος Τορναριτης

Έριξε μια βόμβα ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας και αναμένουμε από τους παράγοντες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και της ΔΟΞΑΣ να απαντήσουν και να μην προσπαθούν να τον «βγάλουν τρελό».

Ο Χριστοφος Τορναριτης έγραψε: «Αν το ΑΣΙΛ χωρίς στόχους κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια να χάσει από το ΘΟΙ  με σκοπό να αφήσει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη κατηγορία μπορεί και η Ανόρθωση με μπροστάρη τον Τιμούρ να αγωνιστεί για την τιμή και την αξιοπρέπεια της απέναντι στην Δόξα!!!!»

Αυτά έγραψε ο Τορναριτης για το παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Αν νικήσει η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και στο άλλο παιχνίδι κερδίσει η ΕΝΠ την ΑΛΚΗ υποβιβάζεται η ΔΟΞΑ αλλά όλοι στην Κύπρο έχουν  δεδομένο ότι η σουπερ ομάδα ΔΟΞΑ που έχασε μόλις πριν από δυο εβδομάδες από την ΑΛΚΗ στην έδρα της αποκλείεται να χάσει εκτός έδρας από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Αυτό είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο και ο Τορναριτης είναι πολύ… γνωστικός. Γι’αυτό κύριοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και της ΔΟΞΑΣ μην τον βγάζετε τρελό λέγοντας ότι έχετε ποιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close