Πάφος

Χρειάζονται και άλλοι ναυαγοσώστες για τις παραλίες της Πάφου

Χωρίς ναυαγοσώστες λειτουργούν οι περισσότερες παραλίες της Επαρχίας Πάφου παρά τη μεγάλη προσέλευση λουομένων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες  λόγω και της αύξησης της θερμοκρασίας .

Ο πρόεδρος  του ναυαγοσωστικού ομίλου Κινύρας Χρήστος Μαυρομμάτης τόνισε ότι στην παραλία του Βένους  η οποία έχει αναβαθμιστεί κυρίως μετά την κατασκευή κυματοθραυστών αν και παρατηρείται  μεγάλη προσέλευση  ντόπιων λουομένων ωστόσο λειτουργεί είπε χωρίς  να είναι στελεχωμένη από ναυαγοσώστη.

Εκτός από την παραλία του Βένους χωρίς ναυαγοσώστη παραμένουν οι παραλίες Φάρος στην Κάτω Πάφο, η παραλία Αλεξάντερ  ενώ στην Γεροσκήπου , είπε ο κ Μαυρομμάτης , υπάρχουν μόνο δυο ναυαγοσώστες σε μια παραλία μήκους περίπου δυο χιλιομέτρων.

Επίσης στο δήμο  Πόλης Χρυσοχούς λειτουργούν 5 παραλίες και έχουν προσληφθεί μέχρι στιγμής μόνο 7 ναυαγοσώστες . Σε ότι αφορά τις δυο μεγάλες παραλίες του Δήμου Πέγειας  Κόλπο Κοραλλιων και Κοράλλια έχουν προσληφθεί μόνο δυο άτομα.

Ο πρόεδρος του ναυαγοσωστικού ομίλου Κινύρας Χρήστος Μαυρομμάτης αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες κάλεσε ωστόσο την επαρχιακή διοίκηση σε συνεργασία ,με το γραφείο εργασίας, όπως επισπεύσουν τις διαδικασίες πρόσληψης νέων ναυαγοσωστών τουλάχιστον στις παραλίες που παρατηρείται αυξημένη κίνηση με σκοπό να στελεχωθούν σωστά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button