Πάφος

Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη στηρίζει το ΑΚΕΛ

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου, αποφάσισε την στήριξη της υποψηφιότητας του Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Πάφου.

Ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Πάφου διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του νεοσύστατου οργανισμού, αφού για σειρά ετών εργάστηκε ως λειτουργός στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου. Επίσης η θητεία του ως Βουλευτής της Επαρχίας Πάφου αλλά και η ενεργός συμμετοχή του στα κοινά και στη δημόσια ζωή τον καθιστούν άρτιο γνώστη των προβλημάτων που απασχολούν την Επαρχία μας.

Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά αποτελούν μαζί με τις διοικητικές του ικανότητες αλλά και την ικανότητα συνεργασίας που διαθέτει, τη βάση για να ηγηθεί του ΕΟΑ Πάφου, στη δύσκολη μεταβατική περίοδο για τον νέο οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πάφου, σημειώνει το ΑΚΕΛ.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα πιο πάνω καθιστούν τον Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη ως την κατάλληλη επιλογή για τη θέση του Προέδρου του ΕΟΑ Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button