Επικαιρότητα

Χαμός για δημοσίευμα του pafoslive

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Κων/νο Πετρίδη και εργαζόμενους στο δήμο Γεροσκηπου, και όλους όσους αντιδρούν στην κατάργηση του δήμου, με αφορμή δημοσίευμα της ενημερωτικής ηλεκτρονικής εφημερίδας της Πάφου ,pafoslive

Ο κ.Πετριδης εμφανίσθηκε ενοχλημένος και δεν το έκρυψε  μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο τουίτερ.Ο  υπουργός εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, κάνει  λόγο για “Βασίλεια” που προσπαθούν να αποτρέψουν την μεταρρύθμιση.

“Κάποιοι άρχισαν να στήνουν τραπεζάκια σε Δήμους, και βάζουν όποιον τους επισκεφθεί να υπογράψει ότι «δεν δέχεται» συγχώνευση με άλλη τοπική αρχή.

Τα Βασίλεια αρχίζουν την επίθεση για να αποτρέψουν τη μεταρρύθμιση που χρειάζεται ο τόπος”, έγραψε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, αναφερόμενος σαφώς στο δημοσίευμα του pafoslive.

Άμεση ήταν η απάντηση των υπαλλήλων. Ο πολιτιστικός λειτουργός Νίκος Παλιός έγραψε: «Κ. Υπουργέ, δε σας τα είπαν καλά! Οι “υπήκοοι” του “βασιλείου” κάνουν την “επίθεση”! Και ξέρετε γιατί; Γιατί θέλετε να επιβάλετε “με το έτσι θέλω” μια απόφαση που δε θα είναι προς το συμφέρον του τόπου τους…»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button