Οικονομία

Χαιρετίζουν οι επιχειρηματίες

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας χαιρετίζει την κοινή απόφαση του Προέδρου κ. Ν. Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη για τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας.

Η απόφαση αυτή θα συμβάλει στην ακόμα στενότερη συνεργασία των δύο χωρών και θα επιτρέψει την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών σε πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίου συμφέροντος.

Ζώντας σε μια εποχή γενικής ρευστότητας και μεγάλων προκλήσεων, η συνένωση των δυνάμεων Κύπρου – Ελλάδας, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Και αυτό, όχι μόνο στα εθνικά θέματα, αλλά και στην ενέργεια, στην οικονομία και αλλού.

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας που προωθεί την οικονομική και εμπορική συνεργασία των δύο χωρών, συγχαίρει τους κ. κ. Χριστοδουλίδη και Μητσοτάκη που με τις αποφάσεις τους δρομολογούν ενιαίες πολιτικές και πρακτικές για το σύνολο των Ελληνισμού.

Ταυτόχρονα, δηλώνει την ετοιμότητα του να συμβάλει με κάθε τρόπο από την πλευρά του στην καλύτερη υλοποίηση αυτού του νέου θεσμού που αποφάσισαν Λευκωσία και Αθήνα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button