Επικαιρότητα

Φωνές για τα φώτα στην Γεροσκήπου

Αντί να διευκολύνουν την τροχαία κίνηση, δυσκολεύουν τα πράγματα, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής τα φώτα που έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν στον νέο κόμβο στην Γεροσκήπου.  

Πρόκειται για τον κόμβο στην Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄, β’ φάση στην συμβολή με την Οδό Ιπποκράτους. Το έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αφορούσε στην  βελτίωση της συμβολής της οδού Ιπποκράτους με τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού  στο Δήμο Γεροσκήπου.

Οι κατασκευαστικές εργασίες περιλαμβάναν  χωματουργικές, ασφαλτικές εργασίες, εργασίες κλειστού συστήματος αποχέτευσης ομβρίων, τροποποιήσεις υφιστάμενων υπηρεσιών και εγκαταστάσεις νέων υπηρεσιών, κατασκευή πεζοδρομίων και νέου οδοστρώματος, εγκατάσταση φώτων τροχαίας και οδικού φωτισμού. 

Ο Ζήνωνας Ζήνωνος μεταφέροντας τα παράπονα αρκετών συνδημοτών του επεσήμανε ότι ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής δημιουργείται συμφόρηση στην περιοχή, λόγω της λειτουργίας των συγκεκριμένων φωτών τροχαίας και εισηγείται την τοποθέτηση «έξυπνων φώτων» , που θα διευκολύνουν αντί να δυσχεραίνουν το πρόβλημα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button