Κύπρος

Φορτωμένοι κοκαΐνη και κάνναβη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, οδηγήθηκαν σήμερα τρία πρόσωπα ηλικίας 29, 22 και 21 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης πέραν των δύο κιλών και ποσότητας κοκαΐνης βάρους 700 περίπου γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονη με συνοδηγό 22χρονο, ενώ κατά τον ίδιο χρόνο, στην περιοχή ανακόπηκε και δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 29χρονος.

Σε έρευνα που έγινε στο πρώτο αυτοκίνητο, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 368 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα η 21χρονη και ο 22χρονος, να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ εντοπίστηκε και χρηματικό ποσό πέραν των χιλίων ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 29χρονου, ανευρέθηκε μισό γραμμάριο κοκαΐνης, ένα χειροποίητο αποτσίγαρο με κάνναβη, ίχνη μεθαμφεταμίνης, καθώς επίσης και μικρό χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια βάσει Δικαστικού εντάλματος, έγινε έρευνα στην οικία του 29χρονου στην Λάρνακα, κατά την οποία ανευρέθηκαν 700 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης και 1,750 γραμμάρια κάνναβης. Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση και οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε το

αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον της 21χρονης διάταγμα εξαήμερης κράτησης και εναντίον του 29χρονου και του 21χρονου διατάγματα οκταήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης των υπό εξέταση αδικημάτων.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close