Περιβάλλον

Φοιτητές του Νεάπολις, στο “InterActions” Webinar

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πάφος συμμετείχε με ομάδα διδασκόντων και φοιτητών σε webinar, με θέμα: Interactions/Implementing and Evaluating Multidisciplinary Approaches to the Teaching of Urban Form.

Στο webinar παρουσιάστηκαν μέθοδοι εκπαίδευσης στην Αρχιτεκτονική μέσα από συγκεκριμμένες εργασίες οι οποίες παρουσιάστηκαν από τους φοιτητές/τριες του Τμήματος της Αρχιτεκτονικής. Στο webinar συμμετείχαν εκπρόσωποι των Τμημάτων Αρχιτεκτονικής όλων των Πανεπιστημίων της Κύπρου, καθώς και εκπρόσωποι των Αρχιτεκτονικών Σχολών από τα Πανεπιστήμια της Ιταλίας,Ελλάδας,Πολωνίας,Κροατίας,Βρεττανίας,Πορτογαλίας,Αυστρίας.

Οι φοιτητές/τριες που έλαβαν μέρος είναι οι: Χριστίνα Μάτσα (Φοιτ.5ου έτους), Ραφαέλλα Γεωργίου και Mais Abbas (απόφοιτοι 2020),Γεωργούδης Νικόλας, Αριστοτέλης Λάλας και Δημήτρης Σωκράτους (Φοιτ.5ου έτους),Μαίρη Γιαννάκα και Σοκορέλης Νίκος(απόφοιτοι 2020) με τους διδάσκοντες:

Σόλωνα Ξενόπουλο, Ελένη Χατζηνικολάου, Χρυστάλα Ψαθίτη. Συμμετείχαν επίσης, οι Χριστόφορος Σπυράκος (απόφοιτος 2018),Bchara Hussein και Δομηνίκη Μαυρή (Φοιτ.4ου έτους) και Λώρα Παπαστυλιανού (Φοιτ.5ου έτους).

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button