Επικαιρότητα

Υψηλή γαστρονομία στο θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort

Ένα ακόμη διήμερο υψηλής γαστρονομίας έρχεται στο βραβευμένο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σεφ Rui Silvestre, ο οποίος απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2015 και έγινε ο νεότερος Πορτογάλος σεφ σε ηλικία 29 ετών, θα βρίσκεται στο εστιατόριο Sky SEVEN για δυο ξεχωριστές βραδιές fine dining στις 27 και 28 Οκτωβρίου.

 

Ο βραβευμένος σεφ γεννήθηκε στη βόρεια Πορτογαλία, όμως από την ηλικία των 10 ετών ζει στα Νότια της χώρας στην περιοχή Algarve. Στο παρελθόν εργάστηκε σε εστιατόρια της Γαλλίας, της Ελβετίας και της Ουγγαρίας για επτά χρόνια τελειοποιώντας τις τεχνικές και τις δεξιότητές του. Αποκορύφωμα της γαστρονομικής του εμπειρίας στο εξωτερικό ήταν στη Γαλλία, όπου εργάστηκε στο εστιατόριο του Christophe Bacquié, το Le Castellet με τρια αστέρια Michelin.

 

Ο Silvestre, χρησιμοποιεί γαλλικές τεχνικές και συνδυάζει γεύσεις με τα καλύτερα προϊόντα τόσο από τη γη όσο και από τη θάλασσα με έναν καινοτόμο τρόπο. Το μότο του είναι «Επιστροφή στα βασικά, σεβαστείτε τη φύση όπου οι γεύσεις είναι αληθινές και τα αρώματα αυθεντικά». Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν αυτή την εκλεκτή υψηλή γαστρονομική εμπειρία, μπορούν να κάνουν την κράτησή τους στο τηλέφωνο +357 2600 0000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button