Πάφος

Υπό όρους ελεύθερος ο παρολιγον παιδοκτόνος

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 66χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του 44χρονου γιου του σε χωριό της επαρχίας Πάφου.
Ο 66χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο μετά την παραπομπή του στο Κακουργιοδικείο για απευθείας δίκη. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε από τις κεντρικές φυλακές όπου και κρατείτο.
Στη σημερινή διαδικασία ο κατηγορούμενος απάντησε μη παραδοχή στις τέσσερις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για την υπόθεση απόπειρας πρόκλησης θανάτου του γιου του, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης με χρήση πυροβόλου όπλου, κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια και χρήση εκρηκτικών υλών.

Το Δικαστήριο διέταξε μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του , δικηγόρου Δημήτρη Παυλίδη όπως ο 66χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. Υπέγραψε εγγύηση ύψους 100 χιλ. ευρώ με δύο αξιόχρεους εγγυητές ο ένας για το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ και ο άλλος για το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ, τα στοιχεία του να τοποθετηθούν στο stop list, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και θα παρουσιάζεται καθημερινά στον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού.Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 31.5.2019.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου 2018  ο 66χρονος πυροβόλησε τον 44χρονο γιο του στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της Επαρχίας Πάφου μετα από διένεξη που είχαν για οικογενειακές διαφορές.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου , στο οποίο οι επί καθήκοντι ιατροί αποφάνθηκαν ότι αυτός έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι στο ύψος του ώμου ,το οποίο προκλήθηκε από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close