Επικαιρότητα

Υποψήφιος ο Στέφανος Ρόσκος

Επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Γεροσκήπου ο Στέφανος Ρόσκος. Αυτούσια η ανακοίνωση του:

 

Φίλες και φίλοι

 

Μετα και τις αποφάσεις που λήφθηκαν για τις αλλαγές στο σύστημα της Τοπικής αυτοδιοίκησης, με τις συγχωνεύσεις και συμπλεγματοποιησεις όλοι μας πλέον αντιλαμβανόμαστε το καθήκον που έχουμε ώστε να παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να ισχυροποιήσουμε τις τοπικές μας κοινωνίες.

Ως εκ τούτου, μετα από πολλή σκέψη και συζητήσεις για το τι έγινε και τι πραγματικά μπορεί να γίνει στο νεο μας Δήμο αποφάσισα να διεκδικήσω τη Δημαρχεία του νεοσύστατου Δήμου Ανατολικής Πάφου.

Με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου στον Δήμο Ανατολικής Πάφου περιλαμβανομένων των κοινοτήτων Αγίας Μαρινούδας, Αχέλειας, Κονιών και Τίμης θέλω να σας δηλώσω ότι στόχος μου είναι να χαράξω μια ενιαία στρατηγική που θα περιλαμβάνει όλους τους Δημότες ώστε να έχουν ίση μεταχείριση σε όποιο δημοτικό διαμέρισμα και εάν διαμένουν ασχέτως εάν η έδρα θα βρίσκεται στην Γεροσκήπου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν τον καθημερινό μόχθο των κατοίκων, τις ανάγκες και τις προοπτικές ολοκλήρου πλέον του Δήμου ο οποίος θα πρέπει να λειτουργήσει μακριά από  μικροσυμφέροντα, πολιτικά μαγειρεία και οποίες άλλες σκοπιμότητες!!

Ο Δήμος μας χρειάζεται έναν άνθρωπο που να ξέρει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας από το ένα άκρο στο άλλο.

Ολόκληρη η Ανατολική Πάφος από την Γεροσκήπου στην Αχελεια και από την Τιμη στα Κονια και στην Αγία Μαρινουδα χρειάζεται στο τιμόνι της κάποιον που να μπορεί να αναγνωρίζει τα προβλήματα αυτά αλλά και να έχει τις γνώσεις και τις εμπειρίες ώστε να τα επιλύει και όχι να τα σπρώχνει κάτω από ένα χαλί.

Φίλες και φίλοι στις 9/6/2024 θα κληθείτε να επιλέξετε για πρώτη φορά Δήμαρχο μετά την συνένωση Δήμων και Κοινοτήτων. Μην κάνετε λάθος επιλογή. Ενωθείτε μαζί μου σε αυτή την μεγάλη και ανεξάρτητη προσπάθεια για να φέρουμε τον Δήμο πρωταγωνιστή σε όλη την Επαρχία μας.

 

Στέφανος Ρούσου Ροσκος

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button