Παραπολιτικά

Υποψήφιοι Ευρωεκλογών

Έχετε μετρήσει αλήθεια πόσοι θα είναι οι προερχόμενοι από την Πάφο υποψήφιοι στις επόμενες Ευρωεκλογές;

Ο Μάριος Βασιλείου του ΕΛΑΜ ήδη το έχει δηλώσει. Αν το κόμμα του τον καλέσει είναι έτοιμος να ριχθεί στην μάχη. Και όπως είναι σήμερα τα πράγματα το ΕΛΑΜ μάλλον έχει μεγάλες πιθανότητες να εκλέξει ένα από τους έξι Κύπριους Ευρωβουλευτές.

Στην ΕΔΕΚ που θα κατέλθει αυτόνομα και χωρίς την συνεργασία των υπολοίπων κεντρώων,  πιέσεις δέχεται ήδη ο Βουλευτής του κόμματος Ηλίας Μυριανθους αλλά και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας  στο δήμο Πάφου Βάσος Δημητρίου αφού είναι προσωπικότητες με εκτόπισμα και εκτός της επαρχίας τους.

Βολιδοσκοπήσεις φαίνεται να έχει δεχθει και ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ανδρέας Φακοντης για το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ αλλά με τα πρόσθετα καθήκοντα που έχει πλέον του επαρχιακού γραμματέα δεν φαίνεται να πείθεται.

Στο ΔΗΚΟ ο σχεδιασμός της ηγεσίας είναι να περιλαβει στο ψηφοδέλτιο τουλάχιστον ένα στέλεχος που προέρχεται από την επαρχία Πάφου και υπάρχει προβληματισμός για την επιλογή προκειμένου να μην διαταραχτούν και οι εσωκομματικές ισορροπίες.

  1.  Το ίδιο και στο ΔΗΣΥ όπου η ηγεσία έχει σε μεγάλη εκτίμηση κάποια από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου , αλλά θα πρέπει να γίνουν «χειρουργικοί» χειρισμοί για να μην υπάρξει εσωστρέφεια. Το βέβαιο είναι ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές θα υπάρχουν πέραν των δυο υποψήφιων οι οποίοι όχι μόνο θα προέρχονται αλλά θα κατοικούν και στην Πάφο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button