Πάφος

Υπεύθυνη στάση από ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΥΣ

Υπεύθυνη στάση επιδεικνύουν οι άνθρωποι του  Σώματος Σταυραετών. Παρα το ότι το σύνολο σχεδόν της δραστηριότητας της οργάνωσης νεολαίας διεξάγεται σε ανοικτούς χώρους αποφάσισαν να αναμένουν λίγο ακόμη για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων και συγκεντρώσεων τους. Σύμφωνα με τον αρχηγό του σώματος Γιάννη Σωτηριάδη αξιολογώντας την όλη κατάσταση στην Κύπρο και στο εξωτερικό

αποφάσισαν να περιμένουν  ακόμα λίγο για να ξεκινήσουν τις συγκεντρώσεις για τα παιδιά. «Νοιώθοντας την ευθύνη και επειδή δεν θα θέλαμε να είμαστε υπεύθυνοι για πολλαπλασιασμό του προβλήματος αποφασίσαμε να περιμένουμε ακόμα λίγο για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα δεδομένα για να μην βάλουμε γονείς και παιδιά να πληρώσουν έστω κάποια έξοδα και τελικά ίσως να πάνε χαμένα σε περίπτωση που σταματήσουμε την λειτουργία μας εάν επιδεινωθεί η κατάσταση.» Σημειώνει επίσης ότι τα μέτρα που ζητά το υπουργείο υγείας είναι πάρα πολλά και σε περίπτωση αμέλειας «δεν θα θέλαμε να φέρουμε στη δύσκολη θέση κάποιους βαθμοφόρους να πληρώσουν πρόστιμα ή να έχουν το βάρος σε περίπτωση μετάδοσης του ιού μια και οι δραστηριότητες μας έχουν να κάνουν με την φύση και εύκολα υπάρχει η πιθανότητα να κουραστούν και να ιδρώσουν τα παιδιά».

Οι Σταυραετοί απολογούνται  για την απογοήτευση κάποιων γονιών αλλά και κάποιων παιδιών που ανέμεναν να ξεκινήσουν  τις συγκεντρώσεις. «Παρακαλούμε όπως κάνουμε όλοι υπομονή και να δείξουμε ζήλο και πειθαρχία στις ανακοινώσεις και υποδείξεις της κυβερνήσεως. Σε κανένα μήνα θα επαναξιολογήσουμε την κατάσταση και τα νέα δεδομένα και θα προχωρήσουμε σε νέες ανακοινώσεις.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button