ΕπικαιρότηταΠάφος

Υπερ της νησίδας ο ΔΗΣΥ

Η επαρχιακή γραμματεία του ΔΗΣΥ, και συνεπώς η δημοτική ομάδα του κόμματος, που είναι και η μεγαλύτερη στο δήμο Πάφου, τάσσεται υπερ της κατασκευής διαχωριστικής νησίδας στο μέσο της υπό ανάπλασης λεωφόρου Ελλάδος.

Το θέμα απασχόλησε χθες βράδυ σε δεύτερη διαδοχική συνεδρία την επαρχιακή γραμματεία του ΔΗΣΥ. Τα μέλη της γραμματείας του ΔΗΣΥ άκουσαν τα επιχειρήματα και των δυο πλευρών, και όσων τάσσονται υπερ και όσων τάσσονται ενάντια στην κατασκευή της νησίδας και πήραν την απόφαση τους, επιβεβαίωσε ο επαρχιακός γραμματέας του κόμματος Λεωνίδας Τσοκκας μιλώντας στο pafoslive.com.cy.

Ο κ.Τσοκκας ανέφερε ότι η γραμματεία του κόμματος εξάντλησε το θέμα και τα μέλη άκουσαν με προσοχή όλες τις απόψεις καταλήγοντας στην συγκεκριμένη απόφαση. Αξιολογήσαν είπε και τις θέσεις των εμπλεκομένων κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών αλλά και των επηρεαζόμενων και ως κόμμα σοβαρό και υπεύθυνο, όπως είπε, έλαβε την απόφαση αυτή που θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον του συνόλου των πολίτων, ακόμη και όσων θεωρούν ότι αυτή την στιγμή θα επηρεαστούν.

Ο Λεωνίδας Τσοκκας είπε ακόμη ότι στην περιοχή αναμένεται να δημιουργηθούν περί τους 400 χώρους στάθμευσης ενώ η νησίδα θα διακόπτεται σε αρκετά σημεία ούτως ώστε να επιτρέπονται δεξιόστροφες κινήσεις των οχημάτων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button