Επικαιρότητα

Υπερ της μεταρρύθμισης η Συμμαχία Πολιτών

Ο  Πρόεδρος της  Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιληκας πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις με τους δημάρχους της χαμηλής περιοχής Πάφου.

Επισκέφθηκε τα δημοτικά μέγαρα των δήμων Πάφου, Γεροσκηπου και Πεγειας και αντάλλαξε απόψεις με τους δημάρχους Φαίδωνα Φαίδωνος, Μιχάλη Παυλίδη και Μαρίνο Λάμπρου τόσο για το θέμα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και για τα αναπτυξιακά προγράμματα των τριών δήμων.

Σε δηλώσεις μετα την ολοκλήρωση της συνάντησης στο δημοτικό μέγαρο Πάφου ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών είπε ότι ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου για την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης θέλει να γνωρίζει τις θέσεις των δημάρχων προκειμένου να διαμορφώσει και το κόμμα του τις τελικές του θέσεις.

Διευκρίνισε παράλληλα ότι η Συμμαχία Πολιτών είναι θετικά προσκείμενη στο θέμα της μεταρρύθμισης. Σε σχέση με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Πάφου ο κ. Λιλληκας εξέφρασε την ευαρέσκεια του αφού η Πάφος μπήκε στην λογική του 21ου αιώνα κατά την έκφραση του με πρωτοποριακά προγράμματα που αξιοποιούν την σύγχρονη τεχνολογία και την γνώση.

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε ότι μαζί με τους συνεργάτες του ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Συμμαχίας πολιτών για τα υπό εξέλιξη έργα αλλά και για τον μελλοντικό σχεδιασμό της πόλης ενώ αντάλλαξαν απόψεις και για το θέμα της μεταρρύθμισης.

Χρειάζεται μεταρρύθμιση , όπως συμφώνησαν, υπέδειξε ενώ εξήρε τις γνώσεις και το ενδιαφέρον του κ.Λιλληκα στα θέματα της καινοτομίας και των σύγχρονων τάσεων γύρω από την ανάπτυξη των πόλεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button