Πολιτική

Υπερ της ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ ο Αβέρωφ Νεοφύτου

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η εγγύηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ευημερίας της χώρας μας. Είναι η πυξίδα της πατρίδας μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Πολιτικό Ιδεολογικό Συνέδριο του κόμματος.  

  

Ο πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές, ανέφερε χαρακτηριστικά «φτάνει με τα ταμπού: Η Κύπρος να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ». 

  

Την ίδια ώρα σημείωσε πως «τα εύκολα και μεγάλα λόγια, είναι λόγια κούφια. Απατηλά. Που, σχεδόν πάντα καταλήγουν σε κινδύνους. Και καταστροφές. Ο πολίτης δεν έχει ανάγκη από εύκολα και μεγάλα λόγια. Έχει ανάγκη να προστατευτεί από τους κινδύνους. Έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο και αξιόπιστο κράτος που τον υπηρετεί. Αυτή ήταν και είναι πάντα η θέση μου. Ακόμα κι αν πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα. Γιατί η δική μας πρόταση, φίλες και φίλοι, στέκεται απέναντι στον λαϊκισμό που καταστρέφει τις χώρες οικονομικά. Και τον ψευτοπατριωτισμό που οδηγεί σε εθνικές περιπέτειες. Στεκόμαστε απέναντι στη δημαγωγία του απολιτίκ και του lifestyle».  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button