Οικονομία

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus 2024 αποτελεί μια εξαιρετική οινική εμπειρία!

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus επιστρέφει για έκτη φορά στην Κύπρο, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, εκπροσωπώντας 28 παραγωγούς του μεγαλύτερου αμπελώνα της Ελλάδας. Σταθερό σημείο συνάντησης ο φιλόξενος χώρος του Carob Mill Restaurants, στη Λεμεσό.

Το Peloponnese Wine Festiva είναι μια αφορμή για τους επαγγελματίες της αγοράς και τους φίλους του κρασιού να γνωρίσουν σε βάθος τον αμπελώνα της Πελοποννήσου, να συναντήσουν από κοντά τους παραγωγούς και να απολαύσουν την ποικιλομορφία των κρασιών που αυτοί προσφέρουν. Χωρίς αμφιβολία, οι παραγωγοί της Πελοποννήσου, και από τις 7 διαφορετικές γεωγραφικές ενότητες, είναι μπροστάρηδες στις αλλαγές που συντελούνται στον ελληνικό αμπελώνα και φέρνουν στο παγκόσμιο προσκήνιο ελληνικές ποικιλίες, ιδιαίτερα στυλ κρασιών, τολμηρές οινοποιήσεις και παραδοσιακές ετικέτες που υπόσχονται μια εξαιρετική οινική εμπειρία σε όλους.

Για πρώτη φορά μέσα στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε παλαιές εσοδείες κρασιών από τους συμμετέχοντες οινοποιούς του Peloponnese Wine Festival Cyprus 2024. Τα κρασιά θα εκτεθούν σε ξεχωριστό stand με την καθοδήγηση οινοχόου. H δράση στοχεύσει στο να αναδείξει το δυναμικό παλαίωσης κορυφαίων κρασιών και ποικιλιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα. Η παράλληλη αυτή δραστηριότητα θα «τρέχει» από την έναρξη μέχρι και το κλείσιμο της έκθεσης, σε θεματικά flights, τα οποία θα εναλλάσσονται μέσα στην ημέρα, οπότε φροντίστε να είστε από νωρίς στην έκθεση για να μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε σπάνιες οινοποιήσεις από το αρχείο των παραγωγών που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ανάμεσα στις ετικέτες που θα βρείτε θα υπάρχουν παλαιωμένα κρασιά από ποικιλίες όπως το Μοσχοφίλερο, ο Ροδίτης, η Κυδωνίτσα, το εμβληματικό Αγιωργίτικο της Πελοποννήσου αλλά και διεθνείς ή άλλες ελληνικές ποικιλίες και χαρμάνια.

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus 2024 θα ανοίξει τις πόρτες του στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 προσφέροντας μία ολόκληρη ημέρα

οινικής ανακάλυψης. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες. Το κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέχρι 16/02 μέσω της πλατφόρμας more.com. Από 17/2 έως και την ημέρα της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα διατίθενται πάλι αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας more.com στην τιμή των 12 €.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές. Κατά την διάρκεια την εκδήλωσης θα γίνουν κληρώσεις για διάφορα δώρα όπως φιάλες και ποτήρια κρασιού.

Λεμεσός:

Πότε: Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Που: Ceronia Hall, Carob Mill Restaurants, (Vasilissis Street, Limassol 3602)

Λεπτομέρειες: Walk Around Tasting από τις 11:00-20:00

Εισιτήριο: 10€ ευρώ προαγορά μέχρι 16 Φεβρουαρίου / 12€ από 16/2 έως την ημέρα της εκδήλωσης μέσω more.com:

https://www.more.com/happenings/peloponnese-wine-festival-cy…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.peloponnesewinefestival.com

Το hashtag (#) της εκδήλωσης είναι #pwfcyprus2024.

Η σελίδα του Peloponnese Wine Festival στο Facebook είναι: https://www.facebook.com/Peloponnese-Wine-Festival-126824354474451/.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button