Πάφος

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και στην Πόλη Χρυσοχους

Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς και το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά τη φετινή χρονιά διοργανώνουν από κοινού σειρά διαλέξεων, με την ονομασία “Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πόλεως Χρυσοχούς». 

Στόχος του προγράμματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αρχής του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχους,  είναι να προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό της ευρύτερης περιοχής  να ενημερωθεί μέσα από διαλέξεις για επιστημονικά θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Οι διαλέξεις είναι ανοικτές για το κοινό και θα δίνονται την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πόλεως. Συνολικά θα δοθούν 5 διαλέξεις στον 1ο κύκλο.

Με την ολοκλήρωση των διαλέξεων, κατά την τελετή λήξης, απονέμονται τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στο κοινό που θα συμμετάσχει στο θεσμό κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

H πρώτη διάλεξη με θέμα «Επιτυχημένοι Κύπριοι και Έλληνες της Διασποράς στηρίζουν την καινοτόμα τεχνολογική έρευνα στα Πανεπιστήμια της Κύπρου με δωρεές και δικτύωση» , με εισηγήτρια την κα. Μαρία Μαρκίδου-Γεωργιάδου, Συντονίστρια προγράμματος “Cyprus Seeds”, θα δοθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button