Πάφος

Το μέλλον που οραματιζόμαστε!

Πώς οραματιζόμαστε το μέλλον; Ποιες είναι οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί μας για το σήμερα και πως μπορούν να επηρεάσουν το αύριο; Ποιο είναι το μέλλον που θέλουμε και τι πρέπει να γίνει για να το πετύχουμε; Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε συλλογική δράση;

 

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στη νεολαία της πόλης/επαρχίας Πάφου και όχι μόνο, να καταθέσει τις δικές της γνώμες και απόψεις, κατασκεύασε τον «Κύβο των Ιδεών».

 

Ο «Κύβος των Ιδεών» αποτελεί μια ειδική κατασκευή που έχει δημιουργηθεί από το Youth Makerspace Larnaka, μέσα από τον οποίο με έναν διαδραστικό τρόπο, η νεολαία καλείται να εκφράσει ευθέως το όραμά της για ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον.

 

Ο «Κύβος των Ιδεών» εγκαινιάζει έναν άτυπο, δημόσιο διάλογο, στον οποίο η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, μπορούν να γράψουν τις απόψεις τους, ενώ παράλληλα να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, γράφοντάς τα απευθείας στην επιφάνεια του κύβου.

 

Η παρουσίαση του «Κύβου των Ιδεών» θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η ώρα 17:00, στην Πλατεία Κέννεντυ.

 

Το μοναδικό αυτό εγχείρημα αποτελεί ένα εργαλείο ενδυνάμωσης για τη νεολαία και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022. Ο «Κύβος των Ιδεών» θα παραμείνει στην πλατεία, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button