Εκδηλώσεις

Το ΑΚΕΛ σε χωριά της Πάφου

Στα πλαίσια των επισκέψεων του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις σε Δήμους και κοινότητες, αντιπροσωπεία στελεχών του ΑΚΕΛ Πάφου με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα και Βουλευτή ΑΚΕΛ, κ. Αντρέα Φακοντή, θα επισκεφθεί τις κοινότητες Πωμό, Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς και Αργάκα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 25/6/2020 ώρα 4:00μ.μ θα επισκεφθεί το καφενείο της κοινότητας του Πωμού, στις 6:30μ.μ θα επισκεφθεί το «καφενείο της Δανάης» στην κοινότητα της Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς και στις 7:30μμ την Αργάκα. Εξάλλου την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Πάφου με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα και Βουλευτή ΑΚΕΛ, κ. Αντρέα Φακοντή, θα επισκεφθεί τη τις κοινότητες Επισκοπή και Μαραθούντα με σκοπό την προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, στις 4:30μμ η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Πάφου θα επισκεφθεί τα καφενεία της κοινότητας Επισκοπή όπου θα έχει συνάντηση τόσο με τον Πρόεδρο και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, όσο και με κατοίκους της κοινότητας. Στις 6:00μμ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαραθούντας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button