Κύπρος

Του εμπιστεύθηκε 200 χιλιάδες

Στη σύλληψη 25χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 43χρονο κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με τον οποίο, την 21η Φεβρουαρίου 2023, είχε έρθει σε συμφωνία με τον 25χρονο, για την αγορά κρυπτονομισμάτων αξίας €200,000.

Οι δυο τους συναντήθηκαν, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, για ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας, όπου σύμφωνα με τον παραπονούμενο, παρέδωσε τα χρήματα στον 25χρονο. Ο 25χρονος προσπάθησε να στείλει στον 43χρονο, τους κωδικούς των κρυπτονομισμάτων, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, όπως έγινε και σε προηγούμενες συναλλαγές τους, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι λόγω βλάβης στο τηλέφωνό του, δεν μπορούσε να το πράξει.

Ο 25χρονος φέρεται να ανέφερε στον παραπονούμενο, ότι θα του απέστελλε τους κωδικούς από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, αφού επέστρεφε στο σπίτι του, κάτι για το οποίο ο 43χρονος συμφώνησε. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, από τότε ο 25χρονος δεν του απέστειλε τους, ενώ σε μεταξύ τους επικοινωνία, ο 25χρονος φέρεται να αρνείται ότι παρέλαβε το χρηματικό ποσό από τον 43χρονο.

Εναντίον του 25χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button