Επικαιρότητα

Τους περιμένει βαριά καμπάνα για λαθροθηρία στην Πάφο

Υπόθεση λαθροθηρίας και παράνομης θανάτωσης θηράματος, συγκεκριμένα ενός λαγού, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου. Για τη διάπραξη των αδικημάτων έχουν κατηγορηθεί γραπτώς δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 19 ετών.

Συγκεκριμένα, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, το βράδυ που πέρασε, μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών σε περιοχή στη Μεσόγη, στην επαρχία Πάφου, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, μαζί με Αγροπυροσβέστες της επαρχίας Πάφου, έσπευσαν στην περιοχή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, με συνοδηγό 19χρονο. Στην κατοχή του 19χρονου συνοδηγού εντοπίστηκε συναρμολογημένο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, έμφορτο με δύο άδεια φυσίγγια, ενώ μπροστά από τη θέση του 19χρονου, εντοπίστηκε ένας σκοτωμένος λαγός.

Αφού το πυροβόλο όπλο, τα φυσίγγια, και ο σκοτωμένος λαγός παραλήφθηκαν από τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, οι δύο ύποπτοι κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν στο ΤΑΕ Πάφου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αφού αυτοί ανακρίθηκαν γραπτώς από τα μέλη της Αστυνομίας, κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα συνωμοσίας, λαθροθηρίας, και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Το πυροβόλο όπλο, τα φυσίγγια, και ο σκοτωμένος λαγός, παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Πάφου ως τεκμήρια, για να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button