Αθλητικά

Τουρνουά “Κorantina Cup”

Τέσσερεις ομάδες ποδοσφαίρου  , δυο Κυπριακές και δυο ξένες, συμμετέχουν στο φετινό “Κorantina Cup” που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. 

Η διάσκεψη τύπου έγινε  στην παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, Lars Hallengren και του προπονητή Željko Kopić  στα γραφεία της Πάφος FC. Στο φετινό ετήσιο  τουρνουά “Κorantina Cup” συμμετέχουν εκτός από τους διοργανωτές, ΠΑΦΟΣ F.C, η  ΑΕΛ, η Ρωσική Ufa και η  Riga, ομάδα της Λετονίας που ανήκει στον ίδιο όμιλο που διαχειρίζεται και την ομάδα της Πάφου.

Αρχικά ο  εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανέφερε ότι με βάση το πρόγραμμα την Παρασκευή 16/11 θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια- Ημιτελικοί στις 15:00 και 19:00. Ο τελικός θα γίνει στις 7 το βράδυ της Κυριακής και ο μικρός Τελικός στις 15:00 την ίδια μέρα.

Στους τρεις πρώτους θα δοθούν χρηματικά έπαθλα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό στάδιο της Πέγειας. Με βάση την κλήρωση την Παρασκευή θα γίνουν οι αγώνες:

(15:00) Ούφα- Πάφος fc
(19:00)ΑΕΛ-Ρίγα

Ο  Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Lars Hallengren ανέφερε ότι είναι μια καλή ευκαιρία «για την ομάδα μας να παίξεις δύο ματς αυτήν την εβδομάδα. Θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα για την απόδοση μας μέσα από αυτό το τουρνουά. Είχαμε κάποια καλά παιχνίδια και κάποια άσχημα. Είναι ευκαιρία να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Αναμένουμε το παιχνίδι απέναντι στην Ούφα. Θα μάθουμε πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με τον Λουλίνια που απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα αναφέρθηκε ότι από αύριο μπαίνει σε ατομικό πρόγραμμα και για λόγους φυσικής κατάστασης.  «Πιθανόν δεν θα παίξει στο Τουρνουά.» Σε σχέση με την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα τονίσθηκε από τον προπονητή  ότι , «ψυχολογικά είναι δύσκολο όταν όλη την ώρα κυνηγάς το αποτέλεσμα. Και τακτικά πρέπει να επιτίθεσαι για να ισοφαρίσεις οπότε αφήνεις κενά στην άμυνα σου. Καταλαβαίνω τους ποδοσφαιριστές μου που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά συνεχώς βρίσκονται πίσω στο σκορ. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας στα επόμενα ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button