Αθλητικά

Τουρνουά Θαλάσσιας Υδατοσφαίρισης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκε το Τουρνουά θαλάσσιας υδατοσφαίρισης, το οποίο διοργανώθηκε από το εταιρία I. E. Athletic Tourism (CYPRUS) LTD με τη στήριξη του Δήμου Πάφου, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 5-7 Ιουλίου 2024 στα Δημοτικά Μπάνια Πάφου, με τη συμμετοχή 40 ομάδων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το τουρνουά προσέλκυσε πλήθος θεατών, οι οποίοι απόλαυσαν εντυπωσιακές αναμετρήσεις και υψηλού επιπέδου αγωνιστικό θέαμα. Οι συμμετέχουσες ομάδες έδειξαν εξαιρετική απόδοση και πάθος για το άθλημα, δημιουργώντας μια δυναμική και συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Ο Δήμος Πάφου, πιστός στη δέσμευσή του να στηρίζει τον αθλητισμό, συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, ο Δήμος προάγει όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και την προβολή της Πάφου ως αθλητικού προορισμού, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πίτρος κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλείων δήλωσε ότι ο Δήμος Πάφου ειναι ιδιαίτερα περήφανος που στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και ενδυναμώνουν την εικόνα της πόλης μας ως κέντρο αθλητικών δραστηριοτήτων.

Συγχάρηκε όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική τους απόδοση και ανέφερε ότι ο Δήμος φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button