Επικαιρότητα

Τουριστικές εμπειρίες σε Τυλληρία και Κάμπο

Τριήμερη περιοδεία στην ακριτική Τυλληρία και Κάμπο Τσακκίστρας πραγματοποίησε πρόσφατα ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος.

Τον κ.Περδιο που συναντήθηκε με τις τοπικές περιοχές της  περιοχής συνόδευαν  λειτουργοί  του Υφυπουργείου, εκπρόσωποι  του Τμήματος Δασών και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής   Λευκωσίας, μετά από εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση και υπό την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, τα οποία απορρέουν από τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπ. Υγείας.

Κατά την περιοδεία, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Κάτω Πύργου Νίκο Κλεανθους πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος και φυσικής καλλονής, σημεία θέας, αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα των εν λόγω περιοχών.

«Παράλληλα, οι τοπικές αρχές των Κοινοτήτων Παχυάμμου, Μοσφιλίου, Πηγαινιών, Κάτω Πύργου, Πάνω Πύργου, Κάμπου, Τσακκίστρας και Μηλικουρίου ενημερώθηκαν για τα Σχέδια Επιχορηγήσεων του Υφυπουργείου  τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν, ενώ πρόσθετα, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συντελεστεί η βιώσιμη, τουριστική ανάπτυξη των ακριτικών και ορεινών αυτών περιοχών.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button