Πάφος

Τον Απρίλιο η δίκη για τα ναρκωτικά της Μακουντας

Την αλλαγή των όρων του πελάτη του ζήτησε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση καλλιέργειας 14 φυτών κάνναβης.

Στη σημερινή δικάσιμο, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου, ο δικηγόρος του 30χρονου ζήτησε όπως ο πελάτης του να μην παρουσιάζεται κάθε μέρα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου αλλά κάθε τρεις μέρες .

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης στο οποίο δεν έφερε ένσταση ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου.

Η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου διέταξε όπως η υπόθεση οριστεί για τις 29.4.2020 και όπως ο 30χρονος αφεθεί ελεύθερος με  περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και την 23η Αυγούστου του 2019 στην Μακούντα της Επαρχίας Πάφου καλλιεργούσε 14 φυτά κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Επίσης ο 30χρονος μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και την 23η Αυγούστου του 2019 στην Μακούντα της Επαρχίας Πάφου , είχε στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Β, δηλαδή μια ζυγαριά ακριβείας, χρώματος ασημί, στην οποία ανιχνεύθηκαν ίχνη κάνναβης χωρίς τη σχετική άδεια.Στην υπόθεση αναμένεται να καταθέσουν 10 μάρτυρες κατηγορίας.

Η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ανέφερε πως επειδή είναι λίγοι οι μάρτυρες κατηγορίας στο κατηγορητήριο θα ήταν καλό, όπως ανέφερε, αν γίνουν κάποιοι παραδεκτά γεγονότα ώστε να εξοικονομηθεί δικάσιμος χρόνος.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button