Αθλητικά

Την Κυριακή ο γύρος της Πάφου

Ο Δήμος Πάφου και τα μέλη της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού έργου EU Heyday, διοργανώνουν την Κυριακή 21 Απριλίου τον “Γύρο της Πάφου”, έναν αθλητικό αγώνα που συνδυάζει εκτός από υγεία, άθληση και διασκέδαση, ενημέρωση σχετικά με τα έργα της πολιτικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9πμ από την Πλατεία Κέννεντυ όπου και θα τερματίσει.

Όπως αναφέρεται ο «Γύρος της Πάφου» αποτελεί το μεγαλύτερο και μαζικότερο αγώνα δρόμου της πόλης. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στις διαδρομές 3χλμ. και 6χλμ. Οι μαθητές και μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου θα έχουν επίσης δυνατότητα συμμετοχής μέσα από τις διαδρομές 500μ. και 1χλμ., αντίστοιχα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παρεμβάσεις που συγχρηματοδοτήθηκαν από την πολιτική συνοχής της ΕΕ, η οποία θα συνοδεύεται από live link του Super FM.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές: διαδρομή 3χλμ. και 6χλμ. με ώρα έναρξης στις 9:00 π.μ., διαδρομή 1χλμ. με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ., δ ιαδρομή 500μ. με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα. Επιπλέον, στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button