Πάφος

Τελετή ανακήρυξης αντιδημάρχων

Στο αμφιθέατρο των κυβερνητικών κτηρίων Πάφου πραγματοποιήθηκε και η τελετή ανακήρυξης των αντιδημάρχων των τεσσάρων δήμων της επαρχίας. Την τελετή παρακολούθησαν συγγενείς και φίλοι των εκλελεγμένων.

Αντιδήμαρχος Πάφου ο Άγγελος Ονησιφόρου. Στο δήμο ανατολικής Πάφου αντιδήμαρχοι εκλέγονται ο Ανδρέας Σιήκης για το διαμέρισμα Γεροσκήπου, ο Σάββας Χαραλάμπους για το διαμέρισμα Αγίας Μαρινουδας, ο Κυριάκος Κυριάκου για το διαμέρισμα Κονιών , ο Νεόφυτος Στυλιανού για το διαμέρισμα Αχέλειας και ο Γεώργιος Πολυκάρπου για το διαμέρισμα Τίμης.

Στο δήμο Ακαμα εκλέγεται για το διαμέρισμα Πέγειας ο Ανδρέας Χριστοδούλου, για το διαμέρισμα Ίννιας ο Γιαγκος Τσίβικος, για το διαμέρισμα Κάθηκα ο Χαράλαμπος Φυλακτου, για το διαμέρισμα Κισσονεργας ο Νίκολας Θεοδοσίου , για τις Πάνω Αρόδες ο Ματθαίος Στεφάνου, για τις Κάτω Αρόδες η Ελένη Ανδρέου και ο Κωνσταντίνος Πανάρης Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Ακουρσού του Δήμου Ακάμα.

Στο δήμο Πόλεως Χρυσοχους εκλέγονται για το διαμέρισμα Πόλης ο Γιώργος Γεωργίου, για το διαμέρισμα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχους ο Πάτροκλος Ευαγγέλου, για την Ανδρολυκου ο Χασσαν Ερκουλ, για την Αργακα ο Σπύρος Πελοπίδα , για την Γυαλιά ο Μάριος Νικόλα, για την Δρουσεια ο Σωτήρης Κουππάρης, για την Κρήττου Τερρα ο Δερβης Χαραλάμπους, για το Νέο Χωριό ο Γεώργιος Νεοφύτου, για την Πελαθουσα ο Κυριάκος Σιμου,  για τον Πωμο ο Ανδρέας Διονυσίου, για την Τέρρα ο Άριστος Μαρκίτσης, για την Χρυσοχου ο Ανδρέας Κουνιάδης ο Πρόδρομος Ανδρέου Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Μακούντας και ο Χριστάκης Γερασίμου Αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Νέων Δημμάτων του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button