Επικαιρότητα

Τελειώνει για Έζουσα

Ο υπουργός γεωργίας διαβεβαίωσε ότι πλησιάζει η λύση για το πρόβλημα με την όδευση του δρόμου αεροδρομίου- τουριστικής περιοχής.

Αντιπροσωπεία του ΕΒΕ Πάφου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κο Γιώργο Μάη, το Γραμματέα/Διευθυντή κο Μαρίνο Στυλιανού, το Διευθυντή Βιομηχανίας του ΚΕΒΕ κο Αντρέα Ανδρέου και τον μελετητή του έργου σύνδεσης δρόμου Κ. Πάφου – Αεροδρομίου συναντήθηκε στις 16 Μαΐου,2023 με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου κου Αντρέα Γρηγορίου, του προϊσταμένου του Ταμείου Θήρας και Πανίδας κου Παντελή Χατζηγέρου, εκπροσώπων της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και υπηρεσιακών των εμπλεκόμενων τμημάτων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η πρόοδος και οι εξελίξεις γύρω από την προτεινόμενη όδευση σύνδεσης του δρόμου Αεροδρομίου παρά τον ποταμό της Έζουσας καθώς και τα ευρήματα/αξιολόγηση της υποβληθείσας Μελέτης Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης. Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι αφού μελετηθούν όλα τα δεδομένα από το Τμήμα περιβάλλοντος, εντός του ερχόμενου μήνα θα εκδοθεί γνωμοδότηση ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά η μετέπειτα πορεία του σημαντικού αυτού έργου υποδομής.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button