Επικαιρότητα

Τα «χρώματα» των δημοτικών συμβουλίων Πάφου

Στο δήμο Πάφου έχουν εκλεγεί 23 δημοτικοί σύμβουλοι, οκτώ από τον ΔΗΣΥ, τέσσερεις από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, δυο από την ΕΔΕΚ και την ΔΗΠΑ και ένας από το ΕΛΑΜ, την Κίνηση για την Σωτηρία της Πάφου και την κίνηση Ανθρώπινη πόλη .

Στο δήμο Ανατολικής Πάφου δυο δημοτικούς συμβούλους εκλεγεί ο ΔΗΣΥ , το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ και από ένα η ΕΔΕΚ και η Κίνηση για την Σωτηρία της Πάφου. Ένα ακόμη δημοτικό σύμβουλο εκλεγεί το ΑΚΕΛ στο διαμέρισμα Τιμης και ένα στα Κονια. Στα Κονια για το δήμο Ανατολικής Πάφου εκλεγεί και το ΕΛΑΜ.

Στο δήμο Ακάμα δυο δημοτικούς συμβούλους εκλεγεί ο ΔΗΣΥ στην Πεγεια, ένα το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ. Το ΑΚΕΛ και η ΕΔΕΚ εκλέγουν από ένα δημοτικό σύμβουλο στο διαμέρισμα Κισσονεργας για τον δήμο Ακαμα. Στην Ιννια εκλέγεται ένας δημοτικός σύμβουλος για το ΔΗΚΟ και στον Καθηκα ένας για το ΑΚΕΛ.

Στο δήμο Πόλεως Χρυσοχους με τους 15 αντιδημάρχους εκλέγονται μόνο δυο δημοτικοί σύμβουλοι. Ένα εξέλεγξε ο συνδυασμός ενωμένοι δημότες στο διαμέρισμα Πόλης και ένα ο συνδυασμός ανεξάρτητοι στην Αργακα.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button