Υγεία

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γιατί σήμερα εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η πρόταση μου για τις εξωσωματικές θεραπείες η οποία θα εξυπηρετήσει χιλιάδες ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας.

Μετά από προσπάθειες δύο και πλέον χρόνων, η προεκλογική μου πρόταση που προώθησα μέσω της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας αλλά και με προσωπικές μου επαφές με αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσίες, υλοποιείται! Τα ποσά επιχορήγησης που δόθηκαν αρχικά θεώρησα πως δεν ήταν ικανοποιητικά και ενήργησα αμέσως για αύξηση των ποσών επιχορήγησης.

Σήμερα αποφασίστηκε η πλήρης επιχορήγηση του Α’ κύκλου εξωσωματικών θεραπειών υπογονιμότητας και η επιχορήγηση του Β’ κύκλου για €3.500=.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Υπουργό Οικονομικών κ. Μάκη Κεραυνό για την κατανόηση και στήριξη της πρότασής μου από την πρώτη μας συνάντηση καθώς επίσης και τον πρώην Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και νυν Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού όπως και τους αρμόδιους λειτουργούς του υπουργείου υγείας για την αγαστή συνεργασία που είχαμε.

Παραμένω πιστός στις πεποιθήσεις μου και στην ανθρωποκεντρική πολιτική μου. Προτεραιότητα μου είναι ο άνθρωπος και τα προβλήματα του. Ειδικά για τους νέους μας που είναι αντιμέτωποι με σωρεία προβλημάτων από το ξεκίνημα τους, η κρατική στήριξη για απόκτηση οικογένειας είναι επιβεβλημένη.

 

Χαράλαμπος Πάζαρος

Βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button